Pe lângă casa propriu zisă, executăm și vă punem la dispoziție construcții  anexe necesare casei, care să vă înfrumusețeze curtea. Dacă se comandă împreună cu casa beneficiați de un discount considerabil la ele.

Lucrări de renovare și mansardare acoperișuri 

Interioarele caselor pe structură din lemn pot fi finisate cu rigips sau lambriu respectiv combinația acestora. Pentru a decide vă rugăm studiați această galerie cu interioarele caselor construite.

Vederi interioare a Caselor din lemn

Vederi Exterioare a caselor din lemn

Aici veți găsi câteva case de locuit permanent sau de vacanță construite de noi în stadiul la roșu, sau finisat pe exterior de către Beneficiar.

Căsuțe de grădină, garaje, Terase, foișoare

Cu ajutorul sistemului folosit la casele pe structură de lemn executăm renovarea acoperișelor vechi, cu posibilitatea mansardării acestora, prin care se majorează considerabil spațiul locuibil a casei existente. Dacă vă gândiți la acestă posibilitate, în acastă galerie găsiți lucrări executate, care să vă ajute la luarea unei decizii. 

Tâmplărie și scării din lemn 

Această galerie conține uși, ferestre exterioare și interioare, respectiv scării utilizate la casele construite de noi. Ele se pot comanda și separat în cazul în care doriți folosirea tâmplăriei din lemn stratificat la casa Dvs. existentă din zidărie.