Societatea AGM Emil, cu o vechime în domeniu de peste 20 de ani, are ca domeniu principal de activitate construirea caselor locuibile permanent sau de vacanță pe o structură din lemn rășinos. Sediul și atelierele firmei se situază în comuna Ciumani, la poalele munților Harghitene. Din pădurile a acestor munți se procură, prin metode ecologice, materia primă care se prelucrează în atelierele specializate de la bușteanul de gater până la produsul finit cum sunt lambriurile sau tâmplăria thermopan din lemn. 

Casele construite de noi sunt unicate, fiindcă sunt construite după cerințele și opțiunile a fiecărui client aparte. Reconstruirea unui plan este posibil numai cu accordul în scris a beneficiarului planului original. Prețurile de construcție a acestor case sunt negociabile, având în vedere opțiunile clientului, gradul de dificultate a construcției și tipul materialelor primare și auxiliare folosite.

gallery/desir

     Obiectivele noastre principale sunt: cunoașterea și înțelegerea cerințelor actuale și de perspective ale clienților, a cerințelor legale și de reglementare, precum și satisfacerea acestora, în concordanță cu capacitatea de producție a societății, care are în vedere în primul rând calitatea lucrărilor executate față de cantitatea lor. În atelierele noastre, dotate cu echipamente specifice este posibil fabricarea fiecărui element din lemn necesar construirii unei case moderne, ecologice și familiare. Cu un flux de lucru continuă aceste aparate prelucrează lemnul rotund rășinos în cherestea, care apoi este uscat în uscătorie proprie la un grad de umiditate de 18% folosind la uscare deșeurile rezultate din prelucrarea lemnului. Mulțumit acestui fapt putem asigura față de alte tipuri de construcții un preț accesibil pentru o locuință prietenoasă dar rezistentă.

      Echipele de dulgheri și tâmplari profesioniști montează în scurt timp și cu precizie casa comandată în locul ales de Dvs. Având în vedere nenumărata varietate de a finaliza o casă pe structură din lemn și numărul mare de comenzi primite, firma noastră s-a specializat pe executarea caselor “la roșu”. Acest tip de execuție conferă pentru noi un timp de montaj de maxim 21 zile lucrătoare la o casă de 100 mp. Acest lucru este favorabil și Clientului,fiindcă el are obligația de a asigura pe durata montajului cazarea și masa echipei de montaj. Lucrările de finalizare se pot executa și cu echipe locale, care nu necesită aceste cheltuieli de cazare și prin acesta încercând de a reduce cheltuieliele auxiliare cu construcția. Dar totodată, la cerința clienților, avem posibilitatea de a executa lucrări “la cheie” prin subcontractare a unor echipe specializate. 

gallery/desv

     Pe baza identificării principalelor procese care descriu activitățile societății, care șă dea încredere și să crească gradul de satisfație ale clienților, să ajute la îmbunătățirea performanțelor firmei și la dezvoltarea relațiilor cu toate părțile implicate de la clienți prin angajați până la furnizori am implementat în liniile de prelucrare a lemnului Sistemul de Managment al Calității și a Mediului conform standardelor ISO 9001 respectiv ISO 140001. 

gallery/desh